Secretaressedag op Event Center Beekse Bergen

donderdag 19-04-2012

Event Center Beekse Bergen nodigt alle secretaresses uit om op donderdag 19 april secretaressedag te komen vieren. Naast een interessant lezing door Meetingselect en een rondleiding door Event Center Beekse Bergen krijgen de secretaresses ook een interessante bussafari met Ranger door Safaripark Beekse Bergen aangeboden.

meer informatie


De diverse branche- en vakverenigingen in de meetingindustrie toosten in januari op het nieuwe jaar. Hier de planning en inhoud van de nieuwjaarsbijeenkomsten van MPI, CLC-Vecta, HSMAI, Genootschap voor Eventmanagers, Platform Museum Locaties en Freelance Event Professionals.
 
Op donderdag 22 en vrijdag 23 januari 2015 vindt weer een Regio Zwolle Wintertour plaats, georganiseerd door Congresbureau Regio Zwolle. Na twee site visits afgelopen jaar en de ‘Arjen & Joris op reis in Zwolle tour’ wordt in samenwerking met diverse partners weer gezorgd voor een
Vijf bijzondere events uit 2014 passeren de revue in Carré op 9 december tijdens bijeenkomst Best Practices van het Genootschap voor Eventmanagers. Geïnteresseerde meetingplanners en eventmanagers kunnen zich nog voor de bijeenkomst aanmelden.
 
Ik ben op zoek naar
Ik ben op zoek naar een
voor personen en met zalen
in de plaats of provincie
en overnachtingsmogelijkheden voor personen.
met Green key
Zoek
Op 11 december aanstaande houdt het LAB een symposium, speciaal voor professionals uit de (para)medische congresmarkt, in  Postillion Hotel Utrecht Bunnik. De bijeenkomst gaat in op uitdagingen en trends op het gebied van communicatie wat betreft de dagelijkse bezigheden en rondom het
EvenementContact 2015 krijgt twee nieuwe themavelden. Event Area is ingericht als culinair walhalla, waar 12 cateraars hun heerlijkste hapjes serveren. Op het Expoveld hebben 12 standbouwers ieder 25 m2 tot hun beschikking om te laten zien wat ze in huis hebben.
 
Ibtm america heeft het nieuwe ontwerp van haar Meeting Pods vrijgegeven. Deze standaard gespreksruimte vormt het decor van het nieuwe format van de meetingbeurs, die voorheen bekend stond als AIBTM.
 
Agenda

E-news

Elke twee weken op de hoogte van het belang-
rijkste nieuws op het gebied van meetings en
de aankomende branche bijeenkomsten. Dat kan
met de gratis e-nieuwsbrief van QM.
Aanmelden
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV