Secretaressedag op Event Center Beekse Bergen

donderdag 19-04-2012

Event Center Beekse Bergen nodigt alle secretaresses uit om op donderdag 19 april secretaressedag te komen vieren. Naast een interessant lezing door Meetingselect en een rondleiding door Event Center Beekse Bergen krijgen de secretaresses ook een interessante bussafari met Ranger door Safaripark Beekse Bergen aangeboden.

meer informatie


De Mexicaanse meeting beurs Icomex wordt toegevoegd aan het portfolio IBTM-beurzen. Dit is het gevolg van de overname van Grupo Fidalex door Reed Exhibitions.
 
Meeting Professionals International (MPI) heeft het programma bekend gemaakt van haar European Meetings & Events Conference (EMEC), dat wordt gehouden van 1 - 3 februari 2015 in Krakau, Polen. De keynotes worden verzorgd door futuroloog Mike Walsh en neurowetenschapper Alan Watkins.
 
De PresTop Group presenteert haar innovatieve presentatieproducten tijdens de Interactive Experience Days op 11 - 13 november, 9 - 11 december en 20 - 21 januari in haar bedrijfspand in Best. Tijdens deze dagen toont PresTop innovatieve toepassingen zoals recent geleverd aan onder andere Royal
Ik ben op zoek naar
Ik ben op zoek naar een
voor personen en met zalen
in de plaats of provincie
en overnachtingsmogelijkheden voor personen.
met Green key
Zoek
EIBTM heeft op 22 oktober haar online agenda geopend voor exposanten en hosted buyers. Voor het eerst kunnen exposanten zelf afspraken aanvragen met de genodigde bezoekers die een match met hen hebben. De hosted buyer kan een dergelijk verzoek accepteren of weigeren.
 
HSMAI Global heeft onlangs revenue management officieel als derde focusgebied, naast sales & marketing, toegevoegd. Het Nederlandse chapter volgt en start op dinsdag 28 oktober in Casa400 in Amsterdam met een aparte serie activiteiten onder de naam RevenueProfs.
 
De data van de tweedaagse leergang Conference Management zijn 27 november en 4 december 2014. Deze leergang van Master in Eventmanagement en MPI richt zich op congres organisatoren, planners, toeleveranciers, en geïnteresseerden in de (wetenschappelijke) vergadermarkt. Ook voor medewerkers van
Agenda

E-news

Elke twee weken op de hoogte van het belang-
rijkste nieuws op het gebied van meetings en
de aankomende branche bijeenkomsten. Dat kan
met de gratis e-nieuwsbrief van QM.
Aanmelden
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV