Secretaressedag op Event Center Beekse Bergen

donderdag 19-04-2012

Event Center Beekse Bergen nodigt alle secretaresses uit om op donderdag 19 april secretaressedag te komen vieren. Naast een interessant lezing door Meetingselect en een rondleiding door Event Center Beekse Bergen krijgen de secretaresses ook een interessante bussafari met Ranger door Safaripark Beekse Bergen aangeboden.

meer informatie


De registratie voor vakbezoekers van EIBTM 2014 is geopend. De internationale vakbeurs voor meetings, evenementen en zakenreizen vindt plaats van 18 tot en met 20 november in Barcelona.
 
EventBranche.nl lanceert een nieuw initiatief: De Dag van het Evenement. De combinatie van congres en netwerkvloer staat gepland op dinsdag 9 december in De Broodfabriek in Rijswijk. Het doel van de bijeenkomst is  om marketeers, eventmanagers en communicatieprofessionals uit te leggen hoe
Op 19 september 2014 houdt Hotel Leaders Network samen met Hotelschool The Hague de tweede Hotel Leaders Network Conference. Het congres verwelkomt CEO’s, GM’s, hoteleigenaren en directeuren binnen de hotelindustrie.
 
Ik ben op zoek naar
Ik ben op zoek naar een
voor personen en met zalen
in de plaats of provincie
en overnachtingsmogelijkheden voor personen.
met Green key
Zoek
Locatie Amersfoort ontvangt meeting planners en eventmanagers op dinsdag 9 september 2014 voor Beleef Locatie Amersfoort.
Het evenement start om 12.00 uur met een speciale Proeftuinlunch bij Regardz de Eenhoorn. Daarna volgt tot 18.00 uur een verrassende ontdekkingsreis door de stad en regio
Een groep van zo'n twintig congresorganisatoren uit het hele land hebben op 19 en 20 juni kennis gemaakt met de meeting mogelijkheden in Zwolle en omgeving tijdens de Regio Zwolle Zomer Tour, georganiseerd door Congresbureau Regio Zwolle.
Stage Events gaat met haar jaarlijkse netwerkevenement Let’s Begin, waarmee het bedrijf met haar relaties het nieuwe seizoen inluidt, naar een nieuwe locatie. Aanleiding is het sluiten van de Amsterdam Convention Factory, waar het evenement sinds 2008 werd georganiseerd.
Agenda

E-news

Elke twee weken op de hoogte van het belang-
rijkste nieuws op het gebied van meetings en
de aankomende branche bijeenkomsten. Dat kan
met de gratis e-nieuwsbrief van QM.
Aanmelden
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV