Secretaressedag op Event Center Beekse Bergen

donderdag 19-04-2012

Event Center Beekse Bergen nodigt alle secretaresses uit om op donderdag 19 april secretaressedag te komen vieren. Naast een interessant lezing door Meetingselect en een rondleiding door Event Center Beekse Bergen krijgen de secretaresses ook een interessante bussafari met Ranger door Safaripark Beekse Bergen aangeboden.

meer informatie


Hier op de Pier opent op vrijdag 25 april haar deuren voor organisatoren van zakelijke evenementen. Tijdens deze vierde editie valt ook de nieuwste aanwinst, hotel NHOW in het gebouw De Rotterdam van Rem Koolhaas, te bezichtigen.
De officiële nabeschouwing van de Nuclear Security Summit wordt georganiseerd door MPI Nederland en het Genootschap voor Eventmanagers in het World Forum Den Haag. Op woensdag 16 april 2014 geven vrijwel alle verantwoordelijken die bij de organisatie van de NSS betrokken waren een unieke kijk
Op 23 en 24 januari namen congresorganisatoren en boekers van zakelijke evenementen uit het hele land deel aan de Regio Zwolle Tour. Op uitnodiging van Congresbureau Regio Zwolle maakten de deelnemers kennis met de zakelijke mogelijkheden in de regio Zwolle.
Ik ben op zoek naar
Ik ben op zoek naar een
voor personen en met zalen
in de plaats of provincie
en overnachtingsmogelijkheden voor personen.
met Green key
Zoek
Meeting Professionals International (MPI) is vanaf januari 2014 de nieuwe kennispartner van Master in Event Management. Belangrijke eerste stap is de ontwikkeling van de leergang Conference Management.
Saxion Hospitality Business School uit Deventer is de winnaar van de Student Event Game. De tiende editie van wedstrijd voor Hogescholen met een evenementenopleiding vond op 12 november plaats in Hart van Holland in Nijkerk.
Leiden Marketing ontving op 27 en 28 september ruim twintig organisatoren van congressen en zakelijke evenementen voor een inspiratieweekend. Met mooi weer en een druk programma hebben de deelnemers de vele mogelijkheden die Leiden biedt, op het gebied van congressen en zakelijke evenementen,
mei | juni | >>>
Agenda

E-news

Elke twee weken op de hoogte van het belang-
rijkste nieuws op het gebied van meetings en
de aankomende branche bijeenkomsten. Dat kan
met de gratis e-nieuwsbrief van QM.
Aanmelden
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV