Secretaressedag op Event Center Beekse Bergen

donderdag 19-04-2012

Event Center Beekse Bergen nodigt alle secretaresses uit om op donderdag 19 april secretaressedag te komen vieren. Naast een interessant lezing door Meetingselect en een rondleiding door Event Center Beekse Bergen krijgen de secretaresses ook een interessante bussafari met Ranger door Safaripark Beekse Bergen aangeboden.

meer informatie


Voor meeting professionals die niet in de gelegenheid zijn om maandag 30 maart af te reizen naar Amersfoort voor de NL Conference heeft MPI een Engelstalig hybride programma samengesteld dat online is te volgen.
 
De bezoeker van de 17e editie van evenementenvakbeurs Event mag rekenen op een warme ontvangst en uitgebreid kennisprogramma. Met die beide gezichten van de beurs maak je direct bij binnenkomst kennis.
 
Pacelle van Goethem heeft de meeste stemmen gekregen uit de branche om de Keynote on Demand te verzorgen op 2 april, de tweede dag van evenementenvakbeurs event15. Zij is een authoriteit op het gebied van overtuigingskracht en auteur van het boek IJs verkopen aan eskimo’s.
 
Ik ben op zoek naar
Ik ben op zoek naar een
voor personen en met zalen
in de plaats of provincie
en overnachtingsmogelijkheden voor personen.
met Green key
Zoek
De bezoekers van event15 kunnen tot 13 maart met een hun stem bepalen welke keynote speaker de Keynote on Demand verzorgt op 2 april. De organisatie selecteerde drie kandidaten uit suggesties die vanuit de eventbranche zijn gedaan.
 
Organisator Eventex heeft het kennisprogramma van event15 bekend gemaakt. De vakbeurs voor evenementen vindt plaats op 1 en 2 april in Jaarbeurs Utrecht.
 
De mens staat centraal bij de MPI NL Conference 2015 op 31 maart in Amersfoort. In het ochtendprogramma komt dit tot uiting in lezingen over de herdenking van de MH17-ramp, de plaats van de mens in het heelal en jezelf blijven. 's Middags volgen drie workshoprondes waarbij onder meer gekozen kan
april | mei | >>>
Agenda
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV