Secretaressedag op Event Center Beekse Bergen

donderdag 19-04-2012

Event Center Beekse Bergen nodigt alle secretaresses uit om op donderdag 19 april secretaressedag te komen vieren. Naast een interessant lezing door Meetingselect en een rondleiding door Event Center Beekse Bergen krijgen de secretaresses ook een interessante bussafari met Ranger door Safaripark Beekse Bergen aangeboden.

meer informatie


Congresbureau Meet in Mechelen nodigt Nederlandse meeting- en eventplanners uit voor een ontdekkingstocht door Mechelen op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober. Mechelen is centraal gelegen tussen de steden Antwerpen, Brussel en Leuven. Deze kunststad op mensenmaat met een hotelcapaciteit van 600
Onder de noemer ‘Beleef Locatie Amersfoort’ presenteerden meer dan veertig locaties, toeleveranciers en activiteitenaanbieders zich aan professionals die zich met de organisatie van evenementen en congressen bezighouden. Speeddaten, een bezoek aan een locatiebeurs, een vaartocht door de
IBTM World krijgt dit jaar het Hotel Pavilion, een speciaal gedeelte op de beursvloer waar individuele hotels zich kunnen presenteren aan de internationale meeting industrie. De meetingvakbeurs vindt plaats van 29 november tot en met 1 december in Barcelona.
 
Op 29 augustus vond in businesscentrum AF-61 in Amsterdam de aftrap plaats van The Roadshow, een nieuw MICE-event georganiseerd door Travelmediate. Het doel is om een kleinschaliger evenement met een hoger niveau neer te zetten, vertelde initiatiefnemer Raymon Honings in zijn openingswoord.
 
Op maandag 3 oktober laat Utrecht zich van haar 'groenste, gezondste en slimste' kant zien tijdens de Locatietour voor event- en meetingplanners. Na een succesvolle eerste editie in maart, krijgt de Locatietour dit najaar een vervolg. Deze keer een Locatietour in Utrecht stad en regio.
 
Iedereen kan tot 3 juni stemmen op sprekers hij of zij wil horen op Content, het nieuwe concept jaarcongres van MPI dat de NL Conference vervangt. Content vindt plaats op 5 juli in SugarCity in Halfweg.
 
Agenda
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV