Secretaressedag op Event Center Beekse Bergen

donderdag 19-04-2012

Event Center Beekse Bergen nodigt alle secretaresses uit om op donderdag 19 april secretaressedag te komen vieren. Naast een interessant lezing door Meetingselect en een rondleiding door Event Center Beekse Bergen krijgen de secretaresses ook een interessante bussafari met Ranger door Safaripark Beekse Bergen aangeboden.

meer informatie


Hoe worden congressen in de toekomst georganiseerd? Wordt alles virtueel of wil men elkaar tóch 'live' blijven ontmoeten? De ambassadeurs van het Ubbo Emmius Colleghie (UEC) gaan met dit onderwerp aan de slag op 26 november in 'De Bovenkamer van Groningen'.
 
IBTM Arabia is de nieuwe naam voor de GIBTM. De meetingbeurs krijgt een nieuw format en zal plaatsvinden in een andere locatie en in een andere periode. De eerstvolgende editie vindt plaats van 10 tot en met 12 februari 2015 in het vijfsterren St Regis Hotel Saadiyat Island Resort in Abu
Met 300 gasten – eventmanagers, relaties en preferred partners - op het grasveld van Landgoed Duin & Kruidberg mediterend op hun eigen 'Inspire' badlaken. Zo begon het tweede Inspiratie Festival van het Genootschap voor Eventmanagers op donderdag 28 augustus.
 
Ik ben op zoek naar
Ik ben op zoek naar een
voor personen en met zalen
in de plaats of provincie
en overnachtingsmogelijkheden voor personen.
met Green key
Zoek
Het is niet vanzelfsprekend dat opdrachtgevers jouw locatie en organisatie zien zoals jij dat graag zou willen. Het gat tussen identiteit en imago kan soms zo zijn, dat met succes werken aan je imago een echte uitdaging is. Jaarbeurs en World Forum zijn deze uitdaging al aangegaan en vertellen
Geen enkele bijeenkomst hoeft saai te zijn, zelfs een Algemene Leden Vergadering niet. Onder dat motto organiseert MPI Nederland haar ALV, die plaatsvindt op vrijdag 5 september in Ramada Apollo Amsterdam Centre.
 
De registratie voor vakbezoekers van EIBTM 2014 is geopend. De internationale vakbeurs voor meetings, evenementen en zakenreizen vindt plaats van 18 tot en met 20 november in Barcelona.
 
Agenda

E-news

Elke twee weken op de hoogte van het belang-
rijkste nieuws op het gebied van meetings en
de aankomende branche bijeenkomsten. Dat kan
met de gratis e-nieuwsbrief van QM.
Aanmelden
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV