Secretaressedag op Event Center Beekse Bergen

donderdag 19-04-2012

Event Center Beekse Bergen nodigt alle secretaresses uit om op donderdag 19 april secretaressedag te komen vieren. Naast een interessant lezing door Meetingselect en een rondleiding door Event Center Beekse Bergen krijgen de secretaresses ook een interessante bussafari met Ranger door Safaripark Beekse Bergen aangeboden.

meer informatie


Ruim 1.000 opdrachtgevers van meetings hebben zich al vooringeschreven voor de Ibtm kennissessies die deze beurseditie zullen plaatsvinden in het nieuwe ACS Knowledge Village, dat is ingericht op de beursvloer. Het kennisprogramma van de internationale meetingbeurs omvat meer dan 80 sessies.
Op 8 december vindt de eerste editie plaats van The Experience Conference, een evenement geheel gewijd aan de kracht van live communicatie en activatie. De bijeenkomst wordt georganiseert door branchevereniging IDEA in samenwerking met MarketingTribune.
 
De derde editie van de leergang Conference Management gaat donderdag 14 januari 2016 van start voor congresorganisatoren, planners, suppliers en personen die werkzaam zijn in de (wetenschappelijke) vergadermarkt. Deze leergang van Master in Event Management geeft inzicht in alle facetten die bij
Theater Locaties Nederland beleeft haar lancering op dinsdag 20 oktober aanstaande in Flint theater in Amersfoort. Tijdens deze bijeenkomst worden de plannen uit de doeken gedaan voor de activiteiten die deze club gaat ondernemen.
 
Dit jaar kunnen vakbezoekers van Ibtm World zich voor het eerst registreren met hun LinkedIn-, Facebook- of Twitter-account. Een deelnemer kan dan direct zien of zijn of haar social media contacten uit het gekozen netwerk zich ook hebben geregistreerd en voorafgaand aan de beurs contact leggen met
Op dinsdag 15 september vond het 6e Prinsjesdagcongres in de regio Zwolle plaats, ditmaal in poppodium Hedon. Het congres werd traditioneel gestart met een lunch en geopend door burgemeester Henk-Jan Meijer.
 
Agenda
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV