Secretaressedag op Event Center Beekse Bergen

donderdag 19-04-2012

Event Center Beekse Bergen nodigt alle secretaresses uit om op donderdag 19 april secretaressedag te komen vieren. Naast een interessant lezing door Meetingselect en een rondleiding door Event Center Beekse Bergen krijgen de secretaresses ook een interessante bussafari met Ranger door Safaripark Beekse Bergen aangeboden.

meer informatie


EIBTM heeft op 22 oktober haar online agenda geopend voor exposanten en hosted buyers. Voor het eerst kunnen exposanten zelf afspraken aanvragen met de genodigde bezoekers die een match met hen hebben. De hosted buyer kan een dergelijk verzoek accepteren of weigeren.
 
HSMAI Global heeft onlangs revenue management officieel als derde focusgebied, naast sales & marketing, toegevoegd. Het Nederlandse chapter volgt en start op dinsdag 28 oktober in Casa400 in Amsterdam met een aparte serie activiteiten onder de naam RevenueProfs.
 
De data van de tweedaagse leergang Conference Management zijn 27 november en 4 december 2014. Deze leergang van Master in Eventmanagement en MPI richt zich op congres organisatoren, planners, toeleveranciers, en geïnteresseerden in de (wetenschappelijke) vergadermarkt. Ook voor medewerkers van
Ik ben op zoek naar
Ik ben op zoek naar een
voor personen en met zalen
in de plaats of provincie
en overnachtingsmogelijkheden voor personen.
met Green key
Zoek
MPI Nederland bezoekt op donderdag 13 november het lichtfestival GLOW Eindhoven. Exclusief voor MPI licht de organisatie een tipje van de sluier en krijgen de deelnemers een kijkje in de keuken van dit bijzondere evenement.
 
American Express Meetings & Events zal op woensdag 19 november tijdens vakbeurs EIBTM in Barcelona de resultaten van haar 2015 Global Meetings Trends onderzoek presenteren. De presentatie behandelt ontwikkelingen die van invloed zijn op de meeting industrie, zoals digitale vergadertechnieken,
De komende Europese ICCA Client/Supplier Workshop vindt plaats in Rotterdam. Van 25 juni tot en met 27 juni 2015 kunnen congresbureaus intensief kennis maken met elkaars belangrijke klanten en de klanten kunnen zich efficiënt oriënteren op de diverse congresbestemmingen.
 
Agenda

E-news

Elke twee weken op de hoogte van het belang-
rijkste nieuws op het gebied van meetings en
de aankomende branche bijeenkomsten. Dat kan
met de gratis e-nieuwsbrief van QM.
Aanmelden
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV