Wesley van Dinteren is na een onderbreking van vijf jaar weer terug bij zijn oude werkgever Oceandiva. Hij zal daar de functie van accountmanager gaan vervullen. Van Dinteren begon zo'n 13 jaar geleden als stagiair bij het bedrijf waar hij vervolgens 8 jaar werkte in verschillende functies.
Jessica Tapfar is de nieuwe director of operations in Waldorf Astoria Amsterdam. De 26-jarige Amerikaanse werkte eerder in Waldorf Astoria New York. In Amsterdam heeft zij de dagelijkse leiding over het hotel aan de Herengracht en is zij verantwoordelijk voor alle operationele zaken. Zij volgt
Als onderdeel van haar internationale groeistrategie heeft travel management- en evenementenorganisatie ATPI Group twee nieuwe senior leden benoemd voor het managementteam van ATPI Sports Events. Helen van Berkel, reeds in Nederland eindverantwoordelijk voor Corporate en Sports Events,

1 2 3 4 5 6 7 8
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken

Nieuw, maar meer dan 35 jaar ervaring. Pauwels Congress Organisers is een gloednieuw congresorganisatiebureau, succesvol gestart in december 2010.

...
Nicolette van Erven is tijdens de jaarvergadering van IAPCO, die plaatsvond van 16 tot en met 19 februari in Dubai, gekozen tot bestuurslid van de internationale vereniging voor professional conference organisers.
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV