Eric Bakermans, manager Meetings & Conventions bij NBTC Holland Marketing, is op woensdag 20 april onderscheiden met een IMEX Academy Award. Hij ontving de prijs in de categorie ‘Europe’ voor zijn continue inspanningen om het zakelijke toerisme in Nederland te stimuleren.
 
Jan Tonkin is de nieuwe voorzitter van de International Association of Professional Congress Organisers (IAPCO). Zij volgt Michel Neijman op, die zijn tweejarige termijn als voorzitter er op heeft zitten.
 
Ralph Klaare is de nieuwe exploitant van Hotel en Vergaderlocatie De Schildkamp in Asperen. Sinds 2012 is hij als General Manager verbonden aan het bedrijf.
 

1 2 3 4 5 6 7 8
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken

Nieuw, maar meer dan 35 jaar ervaring. Pauwels Congress Organisers is een gloednieuw congresorganisatiebureau, succesvol gestart in december 2010.

...
Hans Sittrop versterkt per 1 april het team van het Utrecht Convention Bureau (UCB). Hij krijgt de dagelijkse leiding en is verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de positie van Utrecht als internationale congresstad. Hiervoor was hij manager van het Congresbureau Erasmus MC in
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV