Postillion Hotels heeft per 1 april Lisa Bosscher aangetrokken als interim-directeur van haarnieuwste vestiging: Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Onlangs nam Postillion het Beurs-WTC congrescentrum over met als doel haar positie op de nationale en internationale congres- en meetingmarkt
Marieke Woldhuis is per 1 april bij MartiniPlaza in Groningen aan de slag gegaan als accountmanager. De afgelopen vijf jaar werkte ze als hospitality eventmanager bij het TT circuit in Assen.
 
Peter Bost is aangesteld als Head of Global Eventsbij ATPI. Het gaat om een nieuwe functie die ontstaan is met de uitvoering van een nieuwe bedrijfsstructuur. Bost, afkomstig uit de Nederlandse tak van de organisatie en al jarenlang lid van het internationale management team van ATPI, zal de

1 2 3 4 5 6 7 8
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken

Nieuw, maar meer dan 35 jaar ervaring. Pauwels Congress Organisers is een gloednieuw congresorganisatiebureau, succesvol gestart in december 2010.

...
René de Kok vertrekt per 1 mei uit de live communicatie branche en gaat zich als Commercieel Manager inzetten voor Cultuurconnectie, brancheorganisatie voor cultuureducatie, amateurkunst en volksuniversiteitswerk.
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV