Meeting Professionals International (MPI) heeft industrieveteraan Michael Woody benoemd tot Chief Operations Officer. Hij zal officieel van start gaan in zijn nieuwe rol op 23 maart 2015 en rapporteren aan MPI president en CEO Paul Van Deventer.
 
Het in 2014 geopende designhotel nhow Rotterdam heeft een nieuwe directeur. Hermann Spatt, die ruim drie jaar het music & lifestyle hotel nhow Berlin leidde, maakt in februari de overstap naar de Maasstad en neemt de functie van Hotel Director over van Sander Creemers.
 
Efteling heeft Claire Hancer aangesteld als Country Manager UK. Dit is een nieuwe functie. Na de introductie op de Belgische en Duitse markt, wil het park in Kaatsheuvel nu ook haar positie in het Verenigd Koninkrijk versterken.
 

1 2 3 4 5 6 7 8
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken

Nieuw, maar meer dan 35 jaar ervaring. Pauwels Congress Organisers is een gloednieuw congresorganisatiebureau, succesvol gestart in december 2010.

...
Pim Schoonderwoerd is per 19 januari toegevoegd aan het team van Eventresult. Als (inter)nationale Sales Manager Eventresult zal hij zich richten op het toepassen van IT oplossingen die aansluiten op de wensen en eisen van de eindgebruikers binnen de congres- en hospitality industrie.
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV