Sanne Zoun is per november als Marketing & Communicatie Manager in dienst getreden bij Taller Events, het managementbureau van het Genootschap voor Eventmanagers, G14, Platform Museum Locaties, Freelance Event Professionals en Theater Locaties Nederland.
 
Sandy Bartelet is per 2 november toegetreden tot het team van het Maastricht Convention Bureau, in de functie van Business Development Manager Conventions. Het Maastricht Convention Bureau is een stichting die de Maastricht regio op de kaart zet als bestemming voor congressen.

 
Marc van den Broek is per 1 oktober aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van Joannes Hospitality. Hij volgt daarmee Klaas van Leengoed op. Joannes Hospitality exploiteert twee hotels in Noord-Brabant namelijk Landgoed Huize Bergen in Vught en Eigentijdserf - voorheen De Spreeuwelse Heide -

1 2 3 4 5 6 7 8
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken

Nieuw, maar meer dan 35 jaar ervaring. Pauwels Congress Organisers is een gloednieuw congresorganisatiebureau, succesvol gestart in december 2010.

...
Sabrina Slagman is per 2 november aangetrokken als Marketeer Zakelijk voor Merk Fryslân. Zij komt van WTC Expo in Leeuwarden waar ze de afgelopen jaren heeft gewerkt als salesmanager voor het congrescentrum. De Raad van Toezicht van de Friese regiomarketingorganisatie heeft daarnaast Carla
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV