Barteld Oppers is door Accor aangesteld als general manager van Suite Novotel Den Haag City Centre. Hij mag met een geheel nieuw team het hotel, dat 1 oktober de deuren opent, op de kaart zetten.
 
Bart Zuidam is gestart als nieuwe Banquet Sales Manager van de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam. Binnen de Koninklijke IGC is hij verantwoordelijk voor de verhuur van de clubzaal, bar, restaurant en zeven verschillende banquet zalen.
 
Bart de Boer is voor de duur van een jaar benoemd tot directeur van de Academie voor toerisme van NHTV in Breda. Bart de Boer was van 2008 tot 2013 directeur van de Efteling en daarvoor directeur van Eindhoven Airport. Daarnaast was hij Chairman van IAAPA (International Association of Amusement

1 2 3 4 5 6 7 8
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken

Nieuw, maar meer dan 35 jaar ervaring. Pauwels Congress Organisers is een gloednieuw congresorganisatiebureau, succesvol gestart in december 2010.

...
Marina Knittel is de nieuwe marketing manager voor de Benelux bij het Vienna Convention Bureau. Ook Frankrijk, Italië en de GOS-landen behoren tot haar regio. Een ander nieuw gezicht bij het Weense congresbureau is Sophie Buchacher, die momenteel Silke Spreizenbarth vervangt wegens zwangerschap.

E-news

Elke twee weken op de hoogte van het belang-
rijkste nieuws op het gebied van meetings en
de aankomende branche bijeenkomsten. Dat kan
met de gratis e-nieuwsbrief van QM.
Aanmelden
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV