Pim Schoonderwoerd is per 19 januari toegevoegd aan het team van Eventresult. Als (inter)nationale Sales Manager Eventresult zal hij zich richten op het toepassen van IT oplossingen die aansluiten op de wensen en eisen van de eindgebruikers binnen de congres- en hospitality industrie.
 
Anouk Bleijenberg is door ATP Event Experts toegevoegd aan het commercieel team als client service medewerker. Zij is het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Daarnaast ondersteunt zij de managers in hun commerciële werkzaamheden.
 
Pien Keizer-de Vries is door ATP Event Experts aangetrokken als client service manager (CSM). Zij is in haar functie verantwoordelijk voor het beheer van diverse klanten. Daarnaast zal zij werken aan het opbouwen van een solide relatie met nieuwe opdrachtgevers.
 

1 2 3 4 5 6 7 8
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken

Nieuw, maar meer dan 35 jaar ervaring. Pauwels Congress Organisers is een gloednieuw congresorganisatiebureau, succesvol gestart in december 2010.

...
Marie-Louise Buckens verlaat RBT KAN, waar zijn manager was van Convention Bureau Arnhem-Nijmegen. Onlangs bleek dat haar toekomstvisie en ambitie niet verder bij RBT KAN kan worden ingevuld en is besloten om in goed overleg uit elkaar te gaan, laat directeur Jurriaan J. de Mol weten.

 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV