Na ruim 8,5 jaar legt Barbara van Baarsel haar functie als hoofdredacteur bij High Profile Events neer en wordt co-hoofdredacteur bij De Eventmanager. Van Baarsel was vanuit haar contentbedrijf Buro Barcode hoofdredacteur van het vakblad Events, de website events.nl en de e-nieuwsbrief
Erik-Jan Ginjaar, directeur van Postillion Hotels Nederland, heeft op 13 december in de Westerkerk Amsterdam, de fCN Gassan Jewel Award ontvangen. Het Founders Carbon Network reikt jaarlijks deze award uit aan topondernemers. Ginjaar ontving de ondernemersprijs uit handen van premier Rutte.
 
Babs Nijdam is toegetreden tot het Sequoia Partnership dat consultancy biedt voor strategisch locatiemanagement in de meeting industrie. 

 
 

1 2 3 4 5 6 7 8
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken

Nieuw, maar meer dan 35 jaar ervaring. Pauwels Congress Organisers is een gloednieuw congresorganisatiebureau, succesvol gestart in december 2010.

...
Sandra Jansen is de nieuwe projectmanager bij Excel Congresservice. In deze functie is ze verantwoordelijk voor de organisatie van congressen en voor business development.

 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV