Trefwoord:
Kies een land:
NL | BE


Kies een provincie:

U heeft waarschijnlijk een oude versie Flash player.
Download de nieuwste Flash Player om verder te gaan.

Locatiesoorten:
Green Key: Zoek
Gevonden locaties: (0)
Aantal personen:
Aantal zalen:
Grootste zaal (m²):
Vergader hamers:
Zoek
Gevonden locaties: (0)
Aantal hotelkamers:
Sterren classificatie:
Zoek
Gevonden locaties: (0)
Ik ben op zoek naar
Ik ben op zoek naar een
voor personen en met zalen
in de plaats of provincie
en overnachtingsmogelijkheden voor personen.
met Green key
Zoek
World Forum in Den Haag heeft vrijdag 19 september in Londen de Conference & Incentive Travel Award 2014 in de categorie ‘Best Overseas Conference Venue’ gewonnen.
 
Efteling is begonnen met de bouw van nieuwe groepsaccommodaties als uitbreiding van vakantiepark Efteling Bosrijk. In totaal worden acht Boshoeves voor twaalf personen gerealiseerd, die door middel van schakeling voor 24 personen geschikt kunnen worden gemaakt.
 
Na een ingrijpende renovatie van de voormalige tramremise heeft Amsterdam er weer een evenementenlocatie bij: De Hallen Studio's. De authentieke industriële uitstraling is behouden, maar in de voormalige tramremise huizen nu drie moderne studio's van 90, 300 en 500 vierkante meter.
 
De Rijtuigenloods in Amersfoort heeft de rustige zomerweken aangegrepen om een aantal vernieuwingen door te voeren. Zowel qua comfort als qua voorzieningen is de industriële locatie aangepast.

 
Na een grondige restauratie van 18 maanden gingen de poorten van Het Hof in Bergen op 29 augustus weer officieel open voor gasten. Het eeuwenoude landgoed is aangelegd in 1643 en staat op de monumentenlijst van Nederland.
 
Het Zuiderstrandtheater, het nieuwe theater aan de haven in Den Haag, opende maandag 25 augustus de deuren voor een preview. De vrijstaande locatie is vanaf dit najaar een jaar lang te gebruiken als evenementenlocatie.
 
Accor brengt Suite Novotel naar Nederland. Op 1 oktober 2014 opent Suite Novotel in de Haagse Passage haar deuren. Suite Novotel Den Haag City Centre bestaat alleen uit suites en is er speciaal voor mensen die wat langer van huis zijn.
 
Op Rotterdam The Hague Airport worden de eerste contouren zichtbaar van Wingshotel. Een nieuw concept, dat wordt gekenmerkt door een variëteit aan faciliteiten, waar gasten 24 uur per dag gebruik van kunnen maken.
 
QM Meeting Planner 2013

E-news

Elke twee weken op de hoogte van het belang-
rijkste nieuws op het gebied van meetings en
de aankomende branche bijeenkomsten. Dat kan
met de gratis e-nieuwsbrief van QM.
Aanmelden