Trefwoord:
Kies een land:
NL | BE


Kies een provincie:

U heeft waarschijnlijk een oude versie Flash player.
Download de nieuwste Flash Player om verder te gaan.

Locatiesoorten:
Green Key: Zoek
Gevonden locaties: (0)
Aantal personen:
Aantal zalen:
Grootste zaal (m²):
Vergader hamers:
Zoek
Gevonden locaties: (0)
Aantal hotelkamers:
Sterren classificatie:
Zoek
Gevonden locaties: (0)
Ik ben op zoek naar
Ik ben op zoek naar een
voor personen en met zalen
in de plaats of provincie
en overnachtingsmogelijkheden voor personen.
met Green key
Zoek
Accor brengt Suite Novotel naar Nederland. Op 1 oktober 2014 opent Suite Novotel in de Haagse Passage haar deuren. Suite Novotel Den Haag City Centre bestaat alleen uit suites en is er speciaal voor mensen die wat langer van huis zijn.
 
Op Rotterdam The Hague Airport worden de eerste contouren zichtbaar van Wingshotel. Een nieuw concept, dat wordt gekenmerkt door een variëteit aan faciliteiten, waar gasten 24 uur per dag gebruik van kunnen maken.
 
In Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag is half augustus de eerste fase van een uitgebreide renovatie afgerond. De afgelopen maanden hebben de gevel en alle hotelkamers een complete metamorfose ondergaan.
 
De Rembrandt Tower Boardroom is van 22 september tot en met 4 oktober, de sterfdag van Rembrandt, omgetoverd tot een tijdelijk restaurant, waar op topniveau gedineerd kan worden. Letterlijk, want deze bijzondere locatie is gelegen op de 32ste en daarmee bovenste verdieping van het hoogste gebouw
Ibis Rotterdam City Centre opende op 15 augustus haar deuren voor gasten. Het hotel, met 139 kamers, is gevestigd in het Wijnhavengebied.

 
De exploitatie van het Evoluon in Eindhoven is per 1 juli overgenomen door Regus Evoluon. De exploitatie was hiervoor in handen van de eigenaar van het gebouw, Philips Electronics Nederland. Philips blijft eigenaar van het Evoluon.
Het World Forum in Den Haag is genomineerd voor de Conference & Incentive Travel Awards 2014 in de categorie ‘Best Overseas Conference Venue’. Andere finalist in deze categorie is het JW Marriott Marquis in Dubai.
 
De Glazen Zaal verdwijnt uit Beurs van Berlage, omdat de Graanbeurszaal in haar oorspronkelijke vorm wordt teruggebracht. Tot 30 september kunnen gegadigden zich melden om de opgeslagen onderdelen van de zaal voor het symbolische bedrag van 1 euro over te nemen.
QM Meeting Planner 2013

E-news

Elke twee weken op de hoogte van het belang-
rijkste nieuws op het gebied van meetings en
de aankomende branche bijeenkomsten. Dat kan
met de gratis e-nieuwsbrief van QM.
Aanmelden