Website voor meetingplanners - QM - Quality in Meetings
De Rijtuigenloods in Amersfoort wordt deze zomer verbouwd, waarbij de plenaire zaal een nieuwe plek krijgt in de locatie.
 
Een oorspronkelijke bandenwisselstation aan de Amstelveenseweg n Amsterdam wordt de komende anderhalf jaar volledig omgebouwd tot een ecologisch design hotel, als derde hotel van Conscious Hotels. Het nieuwe hotel ligt op steenworp afstand van het tweede hotel, Conscious Hotel Vondelpark, en zal
Buitenplaats Amerongen heeft een vernieuwde en gerestylde vergaderruimte in gebruik genomen. De bovenverdieping van het zeventiende-eeuwse Poortgebouw is getransformeerd tot een lichte frisse ruimte met een informele intieme sfeer en voorzien van eigentijdse meubilering, designlampen en kunst. De
De huidige Hanoszaal van Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn wordt deze zomer omgetoverd tot een technisch rijk uitgeruste zaal, met een inklapbare tribune met comfortabele stoelen. Midden juli gaat de verbouwing van start, eind september wordt de moderne theaterzaal voor 250 personen
Sinds de eerste week van juli is de nieuwe website valkevents.com online, een initiatief van Van der Valk International. Met deze website wil Van der Valk haar faciliteiten voor de eventorganisator verder benadrukken.
 
De Voltage voegt een eventlocatie van 1.200 m2 toe binnen het eigen complex dat is gevestigd in een oude Philips-fabriek in Tilburg. Met Voltfactory worden events gecombineerd met de bestaande producten van het bedrijf.
 
Het Rotterdamse The Manhattan Hotel gaat vanaf 1 februari 2016 verder onder de naam Marriott Rotterdam. Vanaf 1 oktober is het mogelijk via de Marriott-website een kamer boeken. De hotelkamers worden vanaf november 2015 gerenoveerd en ook de lobby van het hotel zal een metamorfose ondergaan.
 
Een volle zaal met 1.500 bezoekers en BN’ers als Liza Sips, Carolien Spoor, Bastiaan van Schaik, Ferry Doedens en Valerio Zeno tijdens de grootste ‘live’ vrijdagmiddagborrel. Daarmee werd op vrijdag 12 juni ECC Leiden feestelijk geopend.
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV