Trefwoord:
Kies een land:
NL | BE


Kies een provincie:

U heeft waarschijnlijk een oude versie Flash player.
Download de nieuwste Flash Player om verder te gaan.

Locatiesoorten:
Green Key: Zoek
Gevonden locaties: (0)
Aantal personen:
Aantal zalen:
Grootste zaal (m²):
Vergader hamers:
Zoek
Gevonden locaties: (0)
Aantal hotelkamers:
Sterren classificatie:
Zoek
Gevonden locaties: (0)
Ik ben op zoek naar
Ik ben op zoek naar een
voor personen en met zalen
in de plaats of provincie
en overnachtingsmogelijkheden voor personen.
met Green key
Zoek
De exploitatie van het Evoluon in Eindhoven is per 1 juli overgenomen door Regus Evoluon. De exploitatie was hiervoor in handen van de eigenaar van het gebouw, Philips Electronics Nederland. Philips blijft eigenaar van het Evoluon.
De Glazen Zaal verdwijnt uit Beurs van Berlage, omdat de Graanbeurszaal in haar oorspronkelijke vorm wordt teruggebracht. Tot 30 september kunnen gegadigden zich melden om de opgeslagen onderdelen van de zaal voor het symbolische bedrag van 1 euro over te nemen.
Het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center ondergaat deze zomer een ingrijpende renovatie. Het Conference Level van het hotel krijgt een totaal nieuw uiterlijk, een extra vergaderzaal en een nieuwe buffetruimte.
Van 1 november tot 22 december 2014 verrijst op het binnenterrein van het Olympisch Stadion in Amsterdam een transparant paviljoen van  1.300 m2. Deze PopUp eventlocatie van De Boer Structures is op maat in te richten en wordt aangeboden aan bedrijven die aan het einde van het jaar een
Het Best Western Premier Hotel Couture opent in augustus haar deuren. Het nieuwe hotel ligt naast het World Fashion Centre in Amsterdam.
Het is het tweede hotel in het top-segment van Best Western in Nederland, naast Best Western Premier Kasteel De Vanenburg.
De Steigenberger Hotel Group opent naar verwachting juni 2015, een tweede hotel in de regio Amsterdam. Naast het Steigenberger Airport Hotel op Schiphol-Oost krijgt de hoofdstad een viersterrenhotel in ‘Zuidoost’, direct naast de muziektempel Ziggo Dome en de Amsterdam ArenA.
Organiserend Nederland heeft het komend jaar de beschikking over het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Deze spiksplinternieuwe, vrijstaande locatie aan de haven heeft een theaterzaal met 1.000 stoelen, 5 foyers (125 tot 400 m2) , een podium (blackbox van ruim 500 m2)  en een groot
Vanaf 1 juli kan het concept van Restaurant Smaakmakers ook beleefd worden in Princess Hotel Amersfoort. Het is een drie-restaurants-in-ƩƩn, waarbij gasten kunnen kiezen uit drie culinaire niveaus met bijbehorende prijscategorieƫn.
QM Meeting Planner 2013

E-news

Elke twee weken op de hoogte van het belang-
rijkste nieuws op het gebied van meetings en
de aankomende branche bijeenkomsten. Dat kan
met de gratis e-nieuwsbrief van QM.
Aanmelden