Website voor meetingplanners - QM - Quality in Meetings
De Voltage voegt een eventlocatie van 1.200 m2 toe binnen het eigen complex dat is gevestigd in een oude Philips-fabriek in Tilburg. Met Voltfactory worden events gecombineerd met de bestaande producten van het bedrijf.
 
Het Rotterdamse The Manhattan Hotel gaat vanaf 1 februari 2016 verder onder de naam Marriott Rotterdam. Vanaf 1 oktober is het mogelijk via de Marriott-website een kamer boeken. De hotelkamers worden vanaf november 2015 gerenoveerd en ook de lobby van het hotel zal een metamorfose ondergaan.
 
Een volle zaal met 1.500 bezoekers en BN’ers als Liza Sips, Carolien Spoor, Bastiaan van Schaik, Ferry Doedens en Valerio Zeno tijdens de grootste ‘live’ vrijdagmiddagborrel. Daarmee werd op vrijdag 12 juni ECC Leiden feestelijk geopend.
 
Spant is in juni gestart met een storytelling-campagne gericht op eventprofessionals om haar locatie in al zijn facetten op een anders dan andere wijze onder de aandacht te brengen. Centraal in de campagne staat het fictieve karakter Jean Paul.
 
Philharmonie Haarlem heeft een nieuw interieur.  Samen met en naar een idee van architect Frits van Dongen is het concept ‘Philharmonie as platform for Dutch Design' ontwikkeld. Dit plan combineert de moderne en historische architectuur van het gebouw met een collectie meubels gemaakt door
Regardz sluit het Amersfoortse Berghotel aan bij Best Western Hotels. Eerder deed de keten hetzelfde met het Rotterdam Airport Hotel. Net als het hotel in Rotterdam valt het Berghotel onder het Plus-label van Best Western Hotels en gaat het hotel verder onder de naam Best Western Plus Berghotel
Architect Jasper Spigt van domainarchitecture heeft de ontwerpwedstrijd voor een glazen hotelkamer gewonnen. In zijn ontwerp organiseert Spigt de verschillende functies van de hotelkamer met een enkele, gevouwen glazen wand. De ontwerpwedstrijd was georganiseerd door AGC en Van der Valk.
 
In NH Collection Eurobuilding in Madrid is het VIP Level serviceconcept officieel gelanceerd. Gasten die kiezen voor het VIP Level kunnen genieten van verschillende privileges in het hotel, zoals voorrang bij reserveringen voor het enige 3* Michelinrestaurant in Madrid: DiverXO van David Muñoz.
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV