Website voor meetingplanners - QM - Quality in Meetings
Motel One Amsterdam is op 4 november feestelijk geopend. De opening werd verricht door Daniel M├╝ller (Management Board Motel One), Klaas de Boer (Directeur Zuidas) en Gert-Wim Bos (Directeur COD). De Duitse budget design hotelketen zet met deze vestiging de eerste voet op Nederlandse bodem.
 
Afgelopen week is het vernieuwde Postillion Hotel Utrecht Bunnik officieel heropend door Burgemeester Ostendorp van Bunnik. Honderden zakenrelaties waren samengekomen om de nieuwe zalen te bezichtigen, met elkaar te netwerken en te genieten van culinaire hoogstandjes en drankjes tijdens de
Koning Willem-Alexander heeft op maandag 26 november tijdens zijn Staatsbezoek aan China de eerste steen van de educatieve attractie Corpus Beijing overhandigd aan Zuo Kun, Chairman van de CDO Development Bank.
 
De gemeente Maastricht gaat 27,2 miljoen euro investeren in MECC Maastricht. Het congrescentrum krijgt een nieuwe, eigentijdse uitstraling. Onder meer het auditorium en de foyers zullen worden vernieuwd. Ook komt er aan de Forumzijde een nieuwe entree, worden horeca en commerci├źle ruimtes
De High Tech Campus in Eindhoven gaat zich sterker profileren op de congresmarkt. Deze maand presenteert de congreslocatie haar nieuwe naam en huisstijl, een verbouwde zaal en een volledig nieuwe website.
 
Flanders Expo in Gent is uitgebreid met twee nieuwe multifunctionele ruimtes. Eigenaar Artexis wil hiermee meer inzetten op evenementen en congressen die niet per se zijn gelinkt aan beurzen.
 
Met een VDV XPRNC als grand opening profileerde het nieuwe Van der Valk Hotel Sassenheim zich op 8 oktober nadrukkelijk als nieuwe toetreder op de congresmarkt. De tot Van der Valk Hotel & Congrescentrum Sassenheim Leiden omgedoopte locatie richt zich op bijeenkomsten tot 850 personen, met 16
Op de tweede etage van de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam worden deze maand vier nieuwe banquet zalen in gebruik genomen. De vier nieuwe ruimten komen in een deel van het pand aan de Dam, dat sinds 2010 leeg stond.
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV