Website voor meetingplanners - QM - Quality in Meetings
In februari 2019 zal het gloednieuwe NH Collection Antwerp Centre de deuren openen aan de Pelikaanstraat, gelegen in de Diamantwijk en naast het Centraal Station en de Antwerpse Zoo. Met dit hotel zet NH Hotel Group voet op Antwerpse bodem en breidt de keten haar Belgische portfolio uit naar twaalf
De ingrijpende metamorfose van het World Trade Center The Hague is nagenoeg afgerond. Zo is de voormalige entreehal omgebouwd tot een multifunctionele congreszaal voor ruim 500 personen, waarmee Den Haag een congreszaal rijker is.
 
In nhow Rotterdam vond op 19 mei de lancering plaats van The Loft, een nieuwe Meetings & Events ruimte gesitueerd op de 6e etage in het iconische gebouw De Rotterdam. The Loft kenmerkt zich door 700 m2 flexibele ruimte met een rauwe, industriƫle uitstraling en een spectaculair uitzicht over de
Het Mecanoo paviljoen in Rotterdam beleefde op onderdag 12 mei haar officiƫle opening als eventlocatie Boompjes. Daarmee heeft het legendarische horecapaviljoen aan de Boompjes na jaren van leegstand een nieuwe bestemming gekregen.

 
Op het terrein van de KNVB in Zeist wordt druk gebouwd aan de KNVB Campus. Daarnaast wordt er samen met Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum een trainingscentrum en teamhotel ontwikkeld en geƫxploiteerd, dat per 1 september de deuren opent. Op dinsdag 10 mei kreeg de pers alvast een
Marriott International heeft in Europa een nieuwe reeks gratis voordelen samengesteld voor MICE-klanten. In totaal zijn er tien aanvullende opties waaruit een boeker er vier kan kiezen, zoals een cocktailparty, kamerupgrades of een snelle internetverbinding.
 
Postillion Hotels introduceert Female Touch, een label dat aansluit op de wensen van de vrouwelijke zakengast wat betreft faciliteiten en services. Het pakket omvat onder meer een Ladykit met essentials die goed van pas komen bij een overnachting.
 
De Hampshire hotels The Manor Amsterdam en Savoy Rotterdam hebben op 25 april een hotelrobot in dienst genomen. Voor het eerst wordt een niet-menselijke medewerker in een Nederlands hotel ingezet.
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV