Website voor meetingplanners - QM - Quality in Meetings
De Hampshire hotels The Manor Amsterdam en Savoy Rotterdam hebben op 25 april een hotelrobot in dienst genomen. Voor het eerst wordt een niet-menselijke medewerker in een Nederlands hotel ingezet.
 
NEMO Science Museum beschikt vanaf 22 april 2016 over een vernieuwd dakplein en twee nieuwe evenementenruimtes. Het vernieuwde dakplein, de Panoramazaal en het Restaurant met Serre kunnen worden gebruikt als locatie voor zomerse evenementen op 22 meter boven NAP. Ook is er op het dak een
Starwood Hotels & Resorts heeft haar eerste Element Hotel geopend in Nederland. Het duurzame hotelmerk heeft in Europa nog één ander hotel, namelijk het Element Frankfurt Airport Hotel dat in 2014 werd geopend.
 
De drie Amsterdamse NH-hotels Grand Hotel Krasnapolsky, Doelen en Barbizon Palace zijn toegevoegd aan NH Collection, het nieuwe exclusieve merk van de hotelgroep. Dit werd bekendgemaakt op 7 april bij de heropening van de gerenoveerde hotels.
 
De uitspraak ‘never mix business with pleasure’ is gedateerd, stelt Marriott. De hotelketen trekt deze conclusie uit eigen, internationaal onderzoek, waaruit blijkt dat zakenreiziger steeds vaker zaken met plezier mengen. The Hague Marriott, sinds januari van dit jaar neergestreken in Den Haag,
Oceandiva en Nhow Rotterdam zijn een samenwerking gestart, waarbij de varende locatie kan aanmeren voor het designhotel. Deze combinatie maakt het mogelijk om evenementen tot 1.500 gasten te organiseren in het centrum van Rotterdam.
 
Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn heeft als eerste hotel in ons land het officiële sterrenschild in ontvangst genomen met de titel 4-Sterren Superior Hotel, als onderdeel van de nieuwe Europese hotelclassificatie. De uitreiking van het nieuwe sterrenschild volgt kort op de onlangs
Het Rotterdams havengebied is vanaf april een congreslocatie rijker: Innovatiekracht. Het centrum voor innovatie- en duurzaamheidsontwikkeling van Green.DNA is een moderne en groene uitvalsbasis voor zakelijke evenementen tot 400 personen.
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV