Website voor meetingplanners - QM - Quality in Meetings
De Rijtuigenloods in Amersfoort wordt deze zomer verbouwd, waarbij de plenaire zaal een nieuwe plek krijgt in de locatie.
 
De huidige Hanoszaal van Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn wordt deze zomer omgetoverd tot een technisch rijk uitgeruste zaal, met een inklapbare tribune met comfortabele stoelen. Midden juli gaat de verbouwing van start, eind september wordt de moderne theaterzaal voor 250 personen
Sinds de eerste week van juli is de nieuwe website valkevents.com online, een initiatief van Van der Valk International. Met deze website wil Van der Valk haar faciliteiten voor de eventorganisator verder benadrukken.
 
De Voltage voegt een eventlocatie van 1.200 m2 toe binnen het eigen complex dat is gevestigd in een oude Philips-fabriek in Tilburg. Met Voltfactory worden events gecombineerd met de bestaande producten van het bedrijf.
 
Het Rotterdamse The Manhattan Hotel gaat vanaf 1 februari 2016 verder onder de naam Marriott Rotterdam. Vanaf 1 oktober is het mogelijk via de Marriott-website een kamer boeken. De hotelkamers worden vanaf november 2015 gerenoveerd en ook de lobby van het hotel zal een metamorfose ondergaan.
 
Een volle zaal met 1.500 bezoekers en BN’ers als Liza Sips, Carolien Spoor, Bastiaan van Schaik, Ferry Doedens en Valerio Zeno tijdens de grootste ‘live’ vrijdagmiddagborrel. Daarmee werd op vrijdag 12 juni ECC Leiden feestelijk geopend.
 
Spant is in juni gestart met een storytelling-campagne gericht op eventprofessionals om haar locatie in al zijn facetten op een anders dan andere wijze onder de aandacht te brengen. Centraal in de campagne staat het fictieve karakter Jean Paul.
 
Philharmonie Haarlem heeft een nieuw interieur.  Samen met en naar een idee van architect Frits van Dongen is het concept ‘Philharmonie as platform for Dutch Design' ontwikkeld. Dit plan combineert de moderne en historische architectuur van het gebouw met een collectie meubels gemaakt door
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV