Conference Matters
Het Nozema zendergebouw in Lopik is toegevoegd aan het portfolio van online platform Locatiecentrale. Het gebouw dat vanaf eind jaren dertig dienst deed als zendstation om de vele midden- en kortegolfzenders te beheren, is vanaf heden beschikbaar voor tijdelijke verhuur.
 
Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder heeft sinds maart 2017 de classificatie van 4 hotelsterren ontvangen van Koninklijke Horeca Nederland. De 85 kamers van het hotel zijn de afgelopen jaren voorzien van de eigentijdse eisen die de Europese Hotel Classificatie stelt. 
 
De Middenfabriek van evenementenlocatie SugarCity Events in Halfweg is op de toekomst voorbereid door de vervanging van het oude dak van de voormalige suikerfabriek uit 1863. Door het nieuwe dak voldoet de fabriekslocatie voortaan aan een aantal belangrijke randvoorwaarden op het gebied van
Het Business Center van WTC The Hague is begin februari heropend na de toevoeging van een nieuwe vleugel. Het World Trade Center The Hague beschikt daarmee nu over 140 flexplekken, 60 kamers (tot 6 personen) en 5 suites (tot 15 personen), verdeeld over drie etages. Dit is een ruime verdrievoudiging
Het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen is voor één jaar getransformeerd tot Mondriaan Hotel. Op de balkonbalustrades van het hotel zijn de typerende kleurrijke Mondriaan vlakken aangebracht ter gelegenheid van het landelijke themajaar ‘Mondriaan tot Dutch Design’. Zaterdag 11 februari
Het Alexander Hotel in Noordwijk heeft de certificering 4 sterren 'superior' ontvangen volgens de Europese Hotelclassificatie. De toevoeging ‘superior’ wil zeggen dat het hotel op bepaalde punten hoger scoort dan andere vier sterren hotels.
 
De Vergaderstoel en People-places gaan per januari 2017 een samenwerking aan. De Vergaderstoel, bemiddelaar van vergader- en congreslocaties, zal het gastheerschap en het locatiemanagement gaan verzorgen van People-places Harderwijk.

 
 
Worldhotel Wings Rotterdam heeft met de Dreamliner een nieuwe evenementenruimte voor maximaal 500 personen. Het op Rotterdam The Hague Airport gelegen hotel presenteert haar aanwinst op 31 januari aan belangstellenden.
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV