Website voor meetingplanners - QM - Quality in Meetings
Kasteel Maurick werd op vrijdag 25 september officieel heropend door de Burgemeester van Vught, Roderick van de Mortel. Twee nieuwe eigenaren gaan het kasteel, dat in 2014 de deuren gedwongen moest sluiten, weer op de kaart zetten als restaurant en evenementenlocatie.
 
Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder heeft in de zomerperiode De Wagenzaal gerenoveerd. Het is een stijlvolle zaal geworden voor een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid.
 
De directie van AmrĆ¢th Hotels heeft, in haar rol van eigenaar, besloten om Mercure Eindhoven aan te sluiten bij Best Western Hotels. Vanaf 1 oktober 2015 gaat het hotel verder onder de naam Best Western Eindhoven.
 
In De Broodfabriek in Rijswijk is deze zomer hard gewerkt aan een gloednieuw verwarmingssysteem. Het oude systeem uit de voormalige fabriek heeft plaats gemaakt voor een nieuw en stiller systeem, waarmee de locatie flink investeert in zijn positionering als evenement-, congres- en beurslocatie in
Het leek op een scene uit een nieuwe Harry Potter film: een 2.000 kilo zwaar wegende trap zweefde over het dak van de Beurs van Berlage in Amsterdam. Mevrouw Meijer, bewoonster van de Beurs van Berlage dacht even dat ze een nachtmerrie had. Maar de werkelijkheid was dat een belangrijk onderdeel van
Spant in Bussum heeft haar volledig gerenoveerde middenzaal officieel geopend op vrijdag 11 september. Genodigden ondervonden hoe de theaterzaal met tribune in slechts vijf minuten werd omgebouwd naar een vlakke vloer zaal met horeca elementen. 
 
Na sluiting van het Best Western hotel in Woerden in november 2014 maakt Best Western bekend dat er een volledige renovatie van het voormalige hotel is gestart. Het bestaande pand is volledig gestript en wordt opnieuw opgebouwd. Na een volledige renovatie opent op 1 februari 2016 het gloednieuwe
Ven, een 24/7 zakelijk en amusement complex dat eind 2016 haar deuren zal openen, heeft op 2 september een kennismakingsevenement gehouden in de toekomstige ballroom, op de nu nog bouwlocatie.
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV