Trefwoord:
Kies een land:
NL | BE


Kies een provincie:

U heeft waarschijnlijk een oude versie Flash player.
Download de nieuwste Flash Player om verder te gaan.

Locatiesoorten:
Green Key: Zoek
Gevonden locaties: (0)
Aantal personen:
Aantal zalen:
Grootste zaal (m²):
Vergader hamers:
Zoek
Gevonden locaties: (0)
Aantal hotelkamers:
Sterren classificatie:
Zoek
Gevonden locaties: (0)
Ik ben op zoek naar
Ik ben op zoek naar een
voor personen en met zalen
in de plaats of provincie
en overnachtingsmogelijkheden voor personen.
met Green key
Zoek
Het nieuwe ibis Rotterdam City Centre is op 16 oktober officieel geopend met een spectaculaire show van het wereldberoemde Flyboardteam. Alle 139 kamers van het hotel, de lobby en de lounge area zijn volgens een nieuw eigentijds interieurconcept ingericht met nog meer oog voor comfort.
 
Amsterdam RAI gaat uitbreiden met een multifunctioneel parkeergebouw voor 900 auto’s. Doordat de eerste verdieping een hoogte krijgt van 7,20 meter, is deze ook in te zetten voor bufferruimte voor vrachtverkeer en als expositieruimte.
 
Mercure Hotel Amsterdam City heeft na een grootscheepse renovatie van de begane grond de deuren weer geopend voor haar gasten. Op donderdag 2 oktober was de officiële opening met een bijzondere 3D visual art show van de VJ Academy in Amsterdam, die de nieuwe lobby toonde.
 
Vier locaties aan het IJ hebben besloten de handen ineen te slaan en hun krachten te bundelen. Het Bimhuis, het Muziekgebouw aan ’t IJ, Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre en Passenger Terminal Amsterdam opereren voortaan samen op de Amsterdamse meetingmarkt onder de naam ijVENUES.
 
World Forum in Den Haag heeft vrijdag 19 september in Londen de Conference & Incentive Travel Award 2014 in de categorie ‘Best Overseas Conference Venue’ gewonnen.
 
Corendon Hotels & Resorts neemt per 1 oktober het management van The College Hotel in Amsterdam over. Hierover hebben Atilay Uslu van de Corendon Group en Michael van de Kuit van de Nedstede Groep overeenstemming bereikt. Het gerenommeerde boetiekhotel, dat in 2005 als opleidingshotel is
Hilton Rotterdam ontving op 22 september uit handen van online reiscommunity Trip Advisor de onderscheiding Platinum Trip Advisor GreenLeaders. Dit programma is erop gericht om reizigers te adviseren bij het plannen van ‘groene’ reizen door duurzame accommodaties aan te wijzen die erkend zijn
Vergader- en congreslocatie Eenhoorn Amersfoort is deze zomer gerestyled. De complete benedenverdieping is omgetoverd tot een eigentijdse ontvangstruimte en ook de grote congreszaal heeft totale metamorfose ondergaan.
 
QM Meeting Planner 2013

E-news

Elke twee weken op de hoogte van het belang-
rijkste nieuws op het gebied van meetings en
de aankomende branche bijeenkomsten. Dat kan
met de gratis e-nieuwsbrief van QM.
Aanmelden