Trefwoord:
Kies een land:
NL | BE


Kies een provincie:

U heeft waarschijnlijk een oude versie Flash player.
Download de nieuwste Flash Player om verder te gaan.

Locatiesoorten:
Green Key: Zoek
Gevonden locaties: (0)
Aantal personen:
Aantal zalen:
Grootste zaal (m²):
Vergader hamers:
Zoek
Gevonden locaties: (0)
Aantal hotelkamers:
Sterren classificatie:
Zoek
Gevonden locaties: (0)
Ik ben op zoek naar
Ik ben op zoek naar een
voor personen en met zalen
in de plaats of provincie
en overnachtingsmogelijkheden voor personen.
met Green key
Zoek
Het nieuwe ibis Rotterdam City Centre is op 16 oktober officieel geopend met een spectaculaire show van het wereldberoemde Flyboardteam. Alle 139 kamers van het hotel, de lobby en de lounge area zijn volgens een nieuw eigentijds interieurconcept ingericht met nog meer oog voor comfort.
 
Best Western International lanceert een tweetal nieuwe concepten: het boutique hotelconcept VÄ«b en de nieuwe soft-brand BW Premier Collection. De lancering van beide concepten vond plaats tijdens de internationale Best Western conferentie 2014, van 7 tot en met 10 oktober in Toronto,
Princess Hotel Collection heeft op 1 oktober haar nieuwe loyaliteitsprogramma voor gasten gelanceerd, het Princess Loyalty Program. Dit loyaliteitsprogramma is toegankelijk voor zowel de zakelijke- als vrijetijdsgast en biedt diverse voordelen.
 
Amsterdam RAI gaat uitbreiden met een multifunctioneel parkeergebouw voor 900 auto’s. Doordat de eerste verdieping een hoogte krijgt van 7,20 meter, is deze ook in te zetten voor bufferruimte voor vrachtverkeer en als expositieruimte.
 
Mercure Hotel Amsterdam City heeft na een grootscheepse renovatie van de begane grond de deuren weer geopend voor haar gasten. Op donderdag 2 oktober was de officiële opening met een bijzondere 3D visual art show van de VJ Academy in Amsterdam, die de nieuwe lobby toonde.
 
Vier locaties aan het IJ hebben besloten de handen ineen te slaan en hun krachten te bundelen. Het Bimhuis, het Muziekgebouw aan ’t IJ, Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre en Passenger Terminal Amsterdam opereren voortaan samen op de Amsterdamse meetingmarkt onder de naam ijVENUES.
 
Hilton Rotterdam is een samenwerking aangegaan met Mario Ridder. De sterrenchef opent restaurant Joelia in het hotel.
 
World Forum in Den Haag heeft vrijdag 19 september in Londen de Conference & Incentive Travel Award 2014 in de categorie ‘Best Overseas Conference Venue’ gewonnen.
 
QM Meeting Planner 2013

E-news

Elke twee weken op de hoogte van het belang-
rijkste nieuws op het gebied van meetings en
de aankomende branche bijeenkomsten. Dat kan
met de gratis e-nieuwsbrief van QM.
Aanmelden