Tess Posthumus, in 2015 uitgeroepen tot Best Female Bartender Worldwide, heeft zich verbonden aan de nieuwe hotelbar The Tailor, die gerealiseerd wordt in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. De cocktailspecialist zal onder meer de samenstelling van de menukaart en de training van
Bij Bilderberg zijn een aantal General Managers van locatie gewisseld. Harro Menkhorst is benoemd tot General Manager van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, Ilse Baaten tot General Manager van Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle en Wouter Wagelaar wordt als General Manager verantwoordelijk voor
Aoife Delaney is de aankomende voorzitter van SITE International. Tijdens het jaarcongres van de internationale vakvereniging voor incentive travel professionals werd bekendgemaakt dat Delaney in 2017 de voorzitter zal zijn. Zij volgt dan Rajeev Kohli op, die in 2016 voorzitter van SITE is.
 

1 2 3 4 5 6 7 8
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken

Nieuw, maar meer dan 35 jaar ervaring. Pauwels Congress Organisers is een gloednieuw congresorganisatiebureau, succesvol gestart in december 2010.

...
Sanne Zoun is per november als Marketing & Communicatie Manager in dienst getreden bij Taller Events, het managementbureau van het Genootschap voor Eventmanagers, G14, Platform Museum Locaties, Freelance Event Professionals en Theater Locaties Nederland.
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV