Daan van de Kamp begint per 1 januari als Directeur Sales bij Westergasfabriek in Amsterdam. Hij was de afgelopen vier jaar werkzaam als sales manager bij ITBholland en Congress by Design.
 
De Raad van Toezicht van Rotterdam Partners heeft Ron Voskuilen per direct benoemd tot interim directeur van Rotterdam Partners. De organisatie heeft afscheid genomen van Fred van Beuningen, omdat de Raad van Toezicht meent dat de opgave voor Rotterdam Partners andere competenties vraagt van haar
Helen van Berkel is aangesteld als General Manager van ATP Event Experts. Daarmee is zij verantwoordelijk voor de volledige business unit events van ATPI Nederland, zowel operationeel, financieel als commercieel.
 

1 2 3 4 5 6 7 8
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken

Nieuw, maar meer dan 35 jaar ervaring. Pauwels Congress Organisers is een gloednieuw congresorganisatiebureau, succesvol gestart in december 2010.

...
Herman van der Poel is aangetreden als general manager van het nieuw te openen Apollo Hotel Groningen. Hij zal, zowel in de preopeningsfase als in de periode na de opening op 1 juli 2015, eindverantwoordelijk zijn voor het op- en uitbouwen van het viersterren hotel.
 
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV