Jurriaan de Mol zal per 17 oktober 2016 starten in de functie van directeur Business Development & Operations bij NBTC Holland Marketing. Hij volgt hiermee Andrew van der Feltz op, die in mei zijn carrière vervolgde bij Expedia in Londen. Jurriaan De Mol was de afgelopen tien jaar
Annemiek van Iersel is de nieuwe manager International Projects bij ACS audiovisual solutions. Van Iersel heeft 20 jaar internationale ervaring in de branche, zowel aan de klant- als aan de leverancierszijde.

 
Tim Gilissen is de nieuwe kasteelheer van het Sandton Château De Raay in het Noord-Limburgse Baarlo. Gilissen's ambitie is de landgoedbeleving van Château De Raay op scherp te zetten.

1 2 3 4 5 6 7 8
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken

Nieuw, maar meer dan 35 jaar ervaring. Pauwels Congress Organisers is een gloednieuw congresorganisatiebureau, succesvol gestart in december 2010.

...
Hauke Zwemmer is per 1 mei aangesteld als International Sales Manager van MeetingLinq. MeetingLinq, met een hoofdkantoor in Amsterdam en een vestiging in Hong Kong, heeft haar internationale activiteiten, met name in Duitstalige landen sterk uitgebreid.
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV