Erik Kerssies is per 1 mei 2015 officieel in dienst getreden als directeur van Bouw & Infra Park in Harderwijk. Hij volgt Paul Pool op, die als interim-directeur de afgelopen zeven jaar met succes gewerkt heeft aan de ontwikkeling van de gebouwen, het park en de organisatie.
 
Dennis Hogenboom is aangesteld als Manager Sport bij ATP Event Experts. Daarmee is hij verantwoordelijk voor het hospitality aanbod rondom de Olympische Spelen, voetbal, running en de New York Marathon. Hogenboom wordt tevens lid van het Management Team van ATP Event Experts. Naast de operationele
Regus heeft Jessika van Veen aangesteld als nieuwe algemeen directeur voor Nederland. De 42-jarige Van Veen heeft haar sporen verdiend in diverse staf en leidinggevende functies bij Accenture, Telfort en Ziggo. Voordat ze bij Regus kwam, was Van Veen onder meer Country Manager Benelux en

1 2 3 4 5 6 7 8
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken
‘Het komt wel goed’, is geen uitdrukking die wij gebruiken

Nieuw, maar meer dan 35 jaar ervaring. Pauwels Congress Organisers is een gloednieuw congresorganisatiebureau, succesvol gestart in december 2010.

...
Met de komst van het nieuwe internationale congrescentrum in 2019 breidt het salesteam van Ahoy uit met Arian Schelling. Schelling was voorheen accountmanager van de maritieme vakbeurs Europort.
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
juni | juli | >>>
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV