Nieuwe managing director voor SugarCity Events

Vincent Verkoelen is de nieuwe managing director van SugarCity Events. Per 1 november volgt hij Denise Schimmel op die aan de basis stond van de evenementenlocatie in de oude suikerfabriek. 
 
Vincent Verkoelen zal SugarCity Events naar een volgende fase van groei leiden en internationaal verder uit bouwen. Verkoelen heeft een brede ervaring in management, marketing en PR. De laatste jaren werkte hij als interim-/projectmanager voor nationale en internationale klanten in de kunst & cultuurbranche en was directeur van Museum Het Grachtenhuis in Amsterdam. Daarnaast organiseerde hij internationale conferenties en events op het gebied van duurzaam investeren.
 
“Het is een prachtige uitdaging om verder te bouwen aan het succes van SugarCity Events. Verrassen, vernieuwen en verbinden vormt mijn drijfveer” aldus Verkoelen. Denise Schimmel zal de eerste periode SugarCity Events bijstaan met haar expertise.
2017-11-09
U kunt bij ons gratis uw vacature voor de meeting industrie aanmelden. Het maakt niet uit of het gaat om een vaste of tijdelijke baan, full time of part time of een freelance opdracht. Wij zorgen dat uw vacature binnen 24 uur online staat. Uw meeting job kunt u hier aanmelden.


Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
mei | juni | >>>
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV