Par’Course vervangt voormalige Leeuwfabriek Valkenburg

MoederscheimMoonen Architects heeft het definitieve ontwerp voor het belevingscentrum Par’Course in Valkenburg gepresenteerd. Hierin is het voormalige historische en monumentale terrein van de voormalige Leeuw Brouwerij getransformeerd naar een mix van gastronomie, lifestyle, sport en leisure.
 
Het ontwerp van Moederscheim Moonen voor Par’Course rust op twee pijlers: Food XP en Sport XP. Food XP krijgt een plek in het monumentale brouwerijgebouw en moet uitgroeien tot een gastronomisch centrum rondom Limburgse producten. Sport XP zal bestaan uit een nieuw hotel met 65 kamers, een event center en een sportcentrum met de focus op wielrennen en alles wat daarmee samenhangt.

Europees Experience Center

Het Japanse Shimano heeft aangekondigd een Europees Experience Center te vestigen in het Sport XP. Hier kan het publiek fiets- roei- en hengelapparatuur in de praktijk testen, in de directe omgeving of in een speciaal aan te leggen vijver op het terrein. Aan de straatzijde wordt verder nog een fietsverhuurcentrum gehuisvest.
2017-12-17


Event 17
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Lid van | Partner van

    
Volg ons op

          Follow Me on Pinterest  
mei | juni | >>>
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV