Samenwerking De Koekfabriek en World Forum The Hague

De Koekfabriek en World Forum The Hague zijn een samenwerking aan gegaan. Vanaf nu worden de koekjes bij World Forum The Hague gemaakt door De Koekfabriek. De koek wordt gebakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 
In 2013 startten enkele Utrechtse horecaondernemers De Koekfabriek. Gezamenlijk streven zij sindsdien naar een financieel gezonde werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kunnen mensen zijn met een verstandelijke beperking, maar ook bijvoorbeeld asielzoekers met een verblijfsvergunning, mensen met autisme, ex-thuislozen of jongeren die tussen wal en schip zijn beland. 
 
ā€œDe samenwerking met de Koekfabriek sluit perfect aan bij onze visie om als organisatie een bijdrage te leveren aan de maatschappij. World Forum The Hague is al jaren actief op MVO gebied, zowel op lokaal als internationaal niveau. Met dit initiatief creĆ«ren wij een directe sociale impactā€ aldus Michiel Middendorf, General Manager World Forum The Hague.
ā€œWij zijn ontzettend trots op deze nieuwe samenwerking. Naast de huidige vestigingen van De Koekfabriek, streven wij naar het oprichten van tien Koekfabrieken op andere locaties in Nederland in een tijdsbestek van drie jaar. Deze overeenkomst met World Forum The Hague is de eerste stap naar het openen van een Haagse vestigingā€ aldus Kristel de Krijger, Project Manager bij De Koekfabriek.
 
2018-02-26


Event 17
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Lid van | Partner van

    
Volg ons op

          Follow Me on Pinterest  
april | mei | >>>
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV