SALES medewerker / accountmanagement

XLconcept, Amsterdam

Functie beschrijving
Vast - 40 uur
Heb jij inzicht in E-Commerce processen en weet je requirements te vertalen naar een functioneel ontwerp? Ben jij de gesprekspartner op niveau die in staat is de vertaalslag te maken tussen business en IT? Dan ben jij de designer die wij zoeken.


De functie
Je bent in deze functie onderdeel van een account team die werkt op internationaal niveau voor een multinational in de FMCG-sector en je hebt in deze functie dagelijks contact met deze klant over aanvragen en orders. Daarnaast onderhoud je intensief contact met onze inkoopkantoren en leveranciers in Azië. Relatieonderhoud, het uitwerken van voorstellen/offertes, het aanvragen/sourcen van premiums bij onze leveranciers, productontwikkeling en het begeleiden van orders zijn onderdeel van deze uitdagende functie.

Wij vragen
Je bent een enthousiaste, servicegerichte team player die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je beschikt over een opleiding op Hbo-niveau en je hebt relevante werkervaring (inkoop/verkoop) in sales promotion, premiums of in een 'retail' omgeving (B to B) Je hebt gevoel voor trends, materialen en je kunt je goed inleven in de wensen van onze klant. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, Je bent flexibel, accuraat en creatief ingesteld. Je hebt een 'hands-on' mentaliteit. Je beheerst de Engelse taal goed.

De organisatie
XLCONCEPT is een gerenommeerde onderneming op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van sales promotion items in de meest brede zin, ten behoeve van internationale merken.

Wij bieden
Naast een uitdagende baan biedt XLCONCEPT goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie
ras@xlconcept.eu - www.xlconcept.eu
2012-09-28
U kunt bij ons gratis uw vacature voor de meeting industrie aanmelden. Het maakt niet uit of het gaat om een vaste of tijdelijke baan, full time of part time of een freelance opdracht. Wij zorgen dat uw vacature binnen 24 uur online staat. Uw meeting job kunt u hier aanmelden.


Ben jij de gedreven persoon die het Service Centre van Worldmeetings full time komt versterken?
 
Iedere twee weken weer op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Aanhef *
Agenda
Webdesign - Hosting - Techniek: Qball Internet BV